Cum recuperezi un cont Google

Spread the love

1.Primul lucru pe care doriti sa il incercati este pagina Recuperare cont Google . Alegeti optiunea „Nu stiu parola” si introduceti adresa dvs. Gmail, faceti clic pe Continuare.

Daca ati conectat un numar de telefon la contul dvs. Gmail, puteti solicita un cod de verificare trimis intr-un mesaj text sau puteti raspunde la intrebari de securitate in sectiunea „Verificati identitatea” .

2: Daca ati uitat adresa de e-mail si nu ati configurat nici o informatie de recuperare, cum ar fi un numar de telefon sau intrebari de securitate, este posibil sa va gasiti in continuare numele de utilizator in cazul in care ati utilizat recent contul de e-mail in browserul dvs. Cautati in istoricul browserului dvs. Web Inbox sau Gmail pentru a vedea daca va dezvaluie adresa.

3: In cazul in care nu aveti acces la e-mailul, telefonul sau alte optiuni de recuperare, puteti totusi sa recuperati parola Gmail verificand manual identitatea.

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa vizitati pagina Recuperare cont Google. Introduceti adresa de e-mail si faceti clic pe „Continuare”.

Faceti clic pe optiunea „Nu stiu” pentru parola si alegeti optiunea „Verificati identitatea”, care este un link foarte mic sub toate celelalte optiuni disponibile.

Raspundeti la toate intrebarile in conformitate cu cunostintele dvs. si daca puteti furniza informatiile suficient de precise, veti obtine o recuperare de succes a contului Google.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *