Cum sa jucam GTA 5 Pe Smartphone Android

Spread the love

Salutare in acest tutorial o sa invatam cum sa jucam GTA5 pe Smartphone . Gta5 sa intors in catalogul de la Game Pass si multumita cloud-ului poate fi jucat si pe tableta sau pe telefon cu Android . Inca nu au scos o varianta mobila pentru acest joc dar momentan il putem juca prin cloud cu abonamentul Xbox game PAss , momentan jocul nu poate fi jucat de utilizatorii de IOS dar in decursul acestui an va fi posibil zis producatorii .

GTA5 inclus in pachetul GAmePAss

Abonamentul costa 12,99 euro pe luna si are un catalog de jocuri pentru PC si Xbox dar cu posibilitate sa joci prin clod jocurile si pe mobil printre care si GTA5

Jocul era inclus in abonament intre ianuarie si mai 2020 dar dupa l-au scos si acum a revenit in catalog si poate fi jucat .

Ca sa jucati jocurile de pe Cloud in primul rand aveti nevoie de un pad combatibil cu Android , sunt excelente cele oficiale Xbox sau altele controlere Bluetooth cum ar fi cele de la razer .

Ce trebuie sa stii pentru a juca jocurile din Cloud

  1. Cat costa abonamentul Cloud Gaming

Abonamentul Game Pass Ultimate 12,99 la luna si contine o multime de jocuri

2.Ce conexiune la internet iti trebuie

Microsoft sugereaza o conexiune wi-fi cu banda de 5GZ sau o conexiune la internet cu banda mai mare de 10Mbps

3.Pe ce telefon poti juca ?

Cloud Gaming e disponibil pe Android descarcand aplicatia GAME PASS de pe Play Store , ca sa jucati in stream va trebuie un dispozitiv cu Android 6.0 minim si o conexiune Bluetooth ca sa conectati pad-ul .

4.Poti juca si fara Pad ?

Nu toate jocurile suporta comenzile touch de pe telefon si o sa ai nevoie de un pad dar sunt si cateva jocuri la care nu ai nevoie de acesta cum ar fi Minecraft Dungeons , Hellblade Gears 5 care sunt optimizate pentru a juca cu touch .

5. Jocurile sunt disponibile pentru totdeauna?

Nu toate jocurile sunt dispobile pentru totdeauna , catalogul de jocuri si schimba in fiecare luna si e posibil ca unele jocuri sa nu mai fie disponibile .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *