Cum sa iti faci un anunt sponsorizat pe facebook

Spread the love

Ai un site un forum sau o afacere personală si ai nevoie de promovare pe facebook dar nu stii cum să faci ? Mai jos o să afli prin cațiva pași simpli cum să iți promovezi afacerea prin intermediul facebook-lui .

In primul rand intrati pe pagina dumneavoastră de facebook personală după , in stanga aveti o rubrica numita accesați această rubrică după care in partea din dreapta o sa aveți un buton pe care trebuie să faceti click si anume Creează o reclamă

După care in urmatoarea pagină o sa aveți cateva alegeri , dumneavoastră trebuie să alegeți in functie de reclama pe care doriți să o afisați .

Dacă aveți o pagină web pe care doriți să o promovați atunci trebuie să faceți click pe *obtine mai mulți vizitatori pe site-ul web* dacă aveti o pagină de facebook atunci trebuie să faceti click pe **Promovează Pagina** si asa mai departe , in functie de criteriile dvs.

Noi să presupunem că dorim să ne afișăm pagina noastră web ( site-ul) , atunci facem click pe ultima alegere si trecem mai departe după care in casutele libere completam cu site-ul nostru cu logo si descriere alegem metoda de plată si suma pe care dorim sa o investim si alegem Promoveaza acum după care facebook o sa vă analizeze postarea care poate dura 5 minute sau 30 de minute după care o sa primiți un mesaj de notificare că postarea este promovată .

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri lăsați un comentariu sau un mesaj privat .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *