Cum înlăturăm numărul de telefon de pe facebook

Spread the love

Salutare , in tutorialul de astăzi o sa inlăturăm numarul de telefon de pe pagina noastră de facebook si sa activăm autentificarea in 2 pasi fără SMS .

Dupa scandalul celor 533 de milioane de date si numere de telefoane furate de hackeri si publicate pe un site de piraterie mulți utilizatori vor dori să iși scoată numărul de telefon de pe pagina si în același timp contul să rămană securizat , mulți utilizatori și-au activat autentificarea in 2 pași si scoaterea numărul de telefon ar putea dăuna siguranței contului . Dar există si alternative la autentificarea in 2 pasi cu sms si in acest tutorial o sa vedem care sunt solutiile dacă scoatem numarul nostru de telefon de pe facebook .

Pentru că un număr foarte mare de utilizatori folosesc smartphone-ul pentru a naviga pe facebook si vorbim de numere de telefon furate tutorialul de astăzi o sa fie pentru aceste dispozitive dar in același timp il poți rula chiar si pe PC numai că o sa vedeti cateva modificări in meniul facebook .

  1. Ce este autentificarea in 2 pasi

Autentificarea in 2 pasi înseamnă un sistem de verificare a indentității a utilizatoriului care pe langa parola iti adauga inca un sistem de identificarea cum ar fi un mesaj pe telefon cu un cod pe care trebuie sa il introduci in aplicatie pentru a te putea loga pe cont .

De exemplu dacă va autentificați de pe un dispozitiv nou sau de la un prieten ( *sau un necunoscut doreste sa iti intre pe cont* ) pe langă parola dumneavoastră pe care o introduceți o sa trebuiască sa introduceți si un cod pe care facebook-ul il trimite automat prin SMS .

2. Cum eliminăm numarul de telefon de pe profilul de facebook

In primul rand de pe aplicatia instalata pe smartphone trebuie sa accesati Meniul după care Setari si Informatii personale si la informatii personale accesati Informatii de contact dupa care o sa vedeti numarul dvs de telefon , daca nu il vedeti inseamnă ca nu l-ati mai pus niciodata in schimb daca il vedeti apasati pe numar si dupa Elimină .

După ce am eliminat numarul de telefon de pe pagina de facebook o sa trebuiască să descarcam o aplicatie care ne este pusă la dispozitie de google si microsoft si se numeste Google Authenticator care este atat pentru IOS cat si pentru Android , daca in schimb doriti sa folositi Microsoft Authenticator aveti link-ul de la aplicatie pentru IOS si Android .

Descarcati si instalati Google Authenticator pe telefon dar nu il deschideti , Deschide-ti pagina de facebook intrati in Setari si intrati la Securitate si conectare dupa care atingeti Autentificare in 2 pasi si apasăm pe Aplicatie de autentificare dupa care aplicatia se va deschide automat si nu trebuie decat sa adaugati codul generat de facebook pe aplicatie si invers .

Atunci cand cineva o sa incerce sa vă intre pe cont o sa primiti o notificare in care trebuie sa apasați DA sau NU , daca nu v-ati logat dvs pe cont atunci trebuie sa apasati pe NU si persoana care incearca sa va intre pe cont o sa fie respinsa automat .

Cam atat a fost tutorialul daca aveti nelamuriri sau intrebari trebuie doar sa lasati un comentariu si o sa va raspund in cel mai scurt timp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *